FINDS X Iittala 聯乘下午茶


文: Live Norish Editorial Board

[比賽,係比賽呀!!!! #有禮送 – FINDS X Iittala 聯乘下午茶 ] (參加者可於此post 或之前出的同一個post留言,一樣可參賽]

徇眾要求,Deadline 延至7月22日!

芬蘭獨立一百年啦! 為左慶祝呢個重要時刻,#FINDS 同芬蘭國寶級品牌 #Iittala crossover,推出FINDS X Iittala芬蘭100週年紀念下午茶 。之前一行七人去左FINDS 試左呢個下午茶,真係食得好開心,除左因為食物質素超高之外,仲因為Iittala 帶俾我既視覺享受! 下午茶中每件精緻既鹹甜點,包括煙燻鱒魚子小煎餅、芬蘭拉普蘭(即係聖誕老人村果度)出產的芝士等等,都係以Iittala既Taika魔幻系列陶瓷盤端上。等等先,檯上仲有一個長方形藍色既Iittala鐵盒 — 原來裡面裝住很特別的燕麥Scone同埋o係芬蘭的咖啡室下午茶名物肉桂卷! 咖啡同茶既選擇有好多,叫一杯用Iittala 咖啡杯盛載的62%朱古力,坐在環境寧靜既FINDS,同最好既朋友一齊傾計食野,人生超美好的說!

FINDS X Iittala芬蘭100週年紀念下午茶(兩位用 $356) http://finds.com.hk/menu/tea-menu/

地址: 尖沙咀金巴利道39號帝樂文娜公館

講左咁耐,要入正題啦! FINDS 想邀請你分享來自芬蘭既喜悅!

參加Live Norish X FINDS 既遊戲,贏取免費tea set for 2 (價值HK$356元) 啦!!! 以下是遊戲詳情:

1. 於此post 按讚及LIKE FINDS Facebook專頁;
2. 於留言欄以中文或英文(100字內)寫低芬蘭有咩o野令你覺得係攞足100分咁正o既 。
3. Share 此post 於你的Facebook 頁。
搞掂!!! 講得最好最有創意既兩位朋友就可以得到一個Free Tea Set 啦!

由即日開始,截至7月22日下午23:59分截止。得獎者將會於8月12日既Annual Event公佈,並即場頒獎,到時見啦!
記住以下事項:

1. FINDS 之條款適用於此下午茶,如果想知有咩食,可以去睇下Finds 既Tea menu,免費Tea set 也只包括當中既食物,食其他食品就要付款啦。
2. 禮物不得轉售,亦不能兌換現金或credit。
3. 揀選勝出者完全由FINDS 及Live Norish 決定,參加者不得異議。
4. 參加者必須是香港居民。
5. 以示公正,Live Norish 及FINDS 員工不得參加。
6. 唔好抄襲,唔好超字。

 

19905444_1506918856033855_4145290675214374013_n