挪威恐怖襲擊後重建


文: 挪威的三文

某日突然收到大老闆發出的安全警告, 提醒大家提防陌生人溜進公司。
北歐公司一向作風隨便,此類警告非常罕見
原來公司有份參與的政府大樓設計競賽現正進行得如火如荼。
還記得2011年的挪威恐怖襲擊嗎?
那次被炸毀的政府大樓現正開始重建工程, 該項目被視為挪國本世紀最重要工程之一。公司當然高度重視, 提防任何資料外泄。項目共有八隊本地設計團隊競逐, 每隊至少有幾十人拼搏。
是次的’工作機會’完全是基於一個人要摧毀其他人的歪念, 感覺好奇怪。

17038636_402058656817896_2732905095215909519_o.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s